Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Norolyte υδατοδιαλυτή σκόνη


Ηλεκτρολύτες σε μορφή υδατοδιαλυτής σκόνης Ενώσεις Νατρίου 17%, Καλίου 5%, Δεξτρόζη 75%


Σύνθεση
Τα φακελάκια των 83,74 g σχηματίζουν ένα πορτοκαλί διάλυμα όταν αναμειχθούν με νερό και χορηγείτε από το στόμα. Αν διαλύσετε ένα φακελάκι σε 2 λίτρα νερού η σύνθεση έχει ως έξης:
Sodium (90mmol/l), Potassium (25 mmol/l),  Chloride (60mmol/l),  Phosphate (5 mmol/l),  Propionate (10 mmol/l),  Acetate (20 mmol/l),  Citrate (6.67 mmol/l),  Dextrose (175 mmol/l).

Ενδείξεις
To Norolyte είναι ένα προϊόν που χορηγείται από το στόμα για ενυδάτωση και αποκατάσταση της απώλειας ηλεκτρολυτών, της μεταβολικής οξέωσης, της διάρροιας που οφείλεται σε διατροφικούς παράγοντες, βακτήρια, ιούς και κρυπτοσπορίδια.

Δοσολογία
Το διάλυμα το οποίο χορηγείται από το στόμα προετοιμάζεται ως ακολούθως: Διαλύστε το περιεχόμενο ενός φακελλιδίου σε 2 λίτρα χλιαρού νερού. 

Τρόπος χορήγησης 
Το γάλα και τα υποκατάστατα γάλατος πρέπει να απομακρύνονται από τη διατροφή όταν εμφανιστούν τα συμπτώματα της διάρροιας. Χορηγούνται 2 λίτρα διαλύματος πρόσφατα παρασκευασμένου σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, 2 φορές ημερησίως για 2 ημέρες. Το διάλυμα είναι πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών και ηλεκτρολυτών, το οποίο απορροφάται αμέσως από το έντερο. Για τα επόμενα 4 γεύματα (2 ημέρες), χορηγείται 1 λίτρο διαλύματος και 1 λίτρο υποκατάστατου γάλατος. Μετά την πάροδο των 2 αυτών ημερών, ακολουθεί η επαναφορά στην κανονική διατροφή. Αν τα συμπτώματα της διάρροιας είναι σοβαρά, τότε το διάλυμα χορηγείται 3 ή 4 φορές ημερησίως. Το διάλυμα μπορεί να χορηγηθεί το μέγιστο για 4 ημέρες όταν χορηγείται αποκλειστικά και μόνο αυτό. To Norolyte διαλύεται καλύτερα με αργή προσθήκη σε χλιαρό νερό με ταυτόχρονη ανάδευση. Μια μικρή ποσότητα αδιάλυτης σκόνης, μπορεί να παραμείνει στον πυθμένα του δοχείου μετά την παρασκευή του διαλύματος, η οποία όμως δεν επηρεάζει τη δραστικότητα του προϊόντος. To Norolyte προορίζεται για την απόδοση τόσο υψηλών επιπέδων νατρίου (90mmol/l) που βοηθούν στην γρήγορη απορρόφηση νερού από το έντερο, όσο και στην απόδοση προδρόμων ουσιών του διττανθρακικού για την αποκατάσταση της οξέωσης.

Οδηγίες για σωστή χορήγηση
Διατηρείστε τα δοχεία χορήγησης καθαρά και αποφύγετε την υπερβολική χορήγηση.
Στους μόσχους που γίνεται η θεραπεία πρέπει να χορηγείται η σωστή ποσότητα πρωτογάλακτος.
Η επαναφορά στην κανονική διατροφή, γίνεται μετά το πέρας της θεραπείας.
Μη χρησιμοποιείται διάλυμα μολυσμένο με διάφορα ξένα υλικά.
Απορρίψετε κάθε διάλυμα που δεν έχει χρησιμοποιη¬θεί για 24 ώρες.

Εταιρεία
Norbrook Laboratories (Northern Ireland)



Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε νέα μας στο email σας.

Στο email μας μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες, αγγελίες και ερωτήσεις. Αν έχετε ποιμνιοστάσιο, μπορούμε να σας κάνουμε και ένα αφιέρωμα μέσα στο blog μας αν μας στείλετε υλικό. Διαφορετικά μπορείτε απλά να σχολιάσετε το άρθρο παρακάτω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


 
Cheap Web Hosting | Top Web Hosts | Great HTML Templates from easytemplates.com.